Woningbouw

Woningbouw Woningbouw Woningbouw Woningbouw

Woningbouw

Mooi wonen vraagt om een ervaren en betrouwbare aannemer in de woningbouw. Meerland Bouw heeft ruimschoots ervaring met zowel traditioneel bouwen, prefab bouwen en houtskeletbouw of staalbouw. Wij hebben ervaring met kleinschalige appartementencomplexen, luxe woningbouw en het bouwen van vrijstaande woningen.

Wanneer u een huis wilt laten bouwen wilt u natuurlijk geen onnodige risico’s nemen. Bij het nieuw bouwen van een woning is het beoogde eindresultaat zeer belangrijk. Daarom willen wij de wensen wij combineren met de mogelijkheden.

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw woning te realiseren. We kunnen met u vanaf het eerste moment om tafel om alles tot in de details uit te werken. Dit noemen wij een bouwteam verband. Ook kunt u bij ons terecht met uw plannen die al geheel compleet en uitgewerkt zijn. De ruime ervaring kunt u terugzien bij onze projecten. Daar vindt  u foto’s van een aantal door ons gerealiseerde projecten, zodat u een goede indruk kunt krijgen van onze diversiteit.  Meerland Bouw is aangesloten bij Woningborg (Stiwoga).

Woningborg groep biedt zekerheid en ontzorgt. Zij zorgen voor goede financiële en technische waarborgen en concrete technische adviezen die door de hele bouwbranche wordt gebruikt.