Renovaties en verbouwingen

Renovaties en verbouwingen

Renovaties en verbouwingen

Voor renovaties en verbouwingen kunt u bij ons terecht. De hoge eisen die wij aan de nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden stellen hanteren wij ook voor verbouw- en renovatieprojecten.

Een eigen woning of pand vraagt na een aantal jaar om onderhoud en als eigenaar bent u daar zelf verantwoordelijk voor. Elk bouwproduct heeft periodiek onderhoud nodig. Zo voorkomt u vervelende zaken als lekkages en houtrot.

Wanneer u uw woning of pand helemaal wilt opfrissen of een nieuwe look wilt geven, kunt u ook kiezen voor een verbouwing. Tijdens een verbouwing kunnen we de indeling van uw pand veranderen, voor ander producten kiezen of het pand helemaal up-to-date maken. Door de loop der jaren zijn er betere technologieën en veel vernieuwingen doorgevoerd. Op basis van uw wensen kunnen wij deze vernieuwingen en technologieën doorvoeren in uw pand.

De ruime ervaring ziet u terug bij onze projecten. Hier presenteren wij een aantal van de door ons gerealiseerde projecten van de renovaties en verbouwingen. Zo krijgt u een indruk van onze diversiteit.