Bedrijfspanden

Bedrijfspanden Bedrijfspanden Bedrijfspanden

Bedrijfspanden

Meerland Bouw heeft als aannemer veel ervaring met de bouw en verbouw van bedrijfspanden. Meerland Bouw heeft projecten gerealiseerd variërend van bedrijfspanden, bedrijfshallen, kantoren, winkelpanden, (ingrijpende) verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden aan kantoorpanden.

Het bouwen van hallen en loodsen, eventueel met kantoor, productie hallen of keukens is allemaal mogelijk. De ruime ervaring ziet u terug bij onze projecten. Hier presenteren wij een aantal van de door ons gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een indruk van onze diversiteit.

Iedere ondernemer stelt specifieke eisen en functies aan zijn bedrijfspand. Omdat de eisen en wensen die worden gesteld aan een zo optimaal werkend bedrijfspand of kantoor erg belangrijk zijn. Voor ons van groot belang om te komen tot een mooi eindresultaat. Dan is iedereen tevreden.

Wij hebben regelmatig contact met de opdrachtgever en maken duidelijke afspraken. Maar ook onze helderheid zal zorgen voor de juiste uitvoering. Zo voeren wij ieder bedrijfspand naar de wens van de opdrachtgever uit.