Maatschappelijk ondernemen

maatschappelijk ondernemen

Maatschappelijk ondernemen

Meerland Bouw wil graag een steentje bijdragen om de maatschappij een stukje beter te maken. Maatschappelijk ondernemen dragen wij uit door mee te denken en te doen waar wij kunnen. Veelal lokaal in onze mooie gemeente Haarlemmermeer.

Zo zijn wij een paar jaar actief om de Kinderboerderij in Nieuw-Vennep weer op te bouwen na een verwoestende brand. De feestelijke heropening vond in de zomer van 2015 plaats. Als bouwbedrijf hebben wij vele connecties en ingangen om sponsorgeld en hulp in natura bij elkaar te krijgen. Zo hebben wij met heel veel lokale bedrijven en vrijwilligers een prachtige nieuwe Kinderboerderij neergezet. Iedereen – jong en oud – kan weer genieten.

Peter Bokhorst is sinds 2014 voorzitter van de Dorpsraad Nieuw-Vennep en kan in die functie meedenken over de kwaliteit van allerlei zaken in Nieuw-Vennep en daarbuiten.

Tevens heeft Peter overleg met de gemeente over plannen die gemaakt worden. Er is regelmatig overleg met de Ondernemersvereniging om samen beleid te maken voor de omgeving en de mensen die er wonen en werken. Wij sponsoren en helpen graag goede doelen en verenigingen: Voetbalvereniging DIOS, Voetbalvereniging VVC, Tennis vereniging de Kikkers, Tennis vereniging Nieuw-Vennep, Roparun, KWF Kankerbestrijding, Stichting ondersteuning gehandicapten (via blad), Kinderboerderij Dierenvreugd.